Harley Days Hamburg 2019

06/27/2019 - 10:00 tot 06/30/2019 - 10:00

Na een zeer geslaagde ride-out naar Praag in 2018 met veel leuke en enthousiaste motorrijders gaan we hier als Bridge Chapter en Big-Rivers Harley-Davidson een vervolg aan geven!

Voor 2019 hebben we gekozen voor de Hamburg Harley Days.

Het concept blijft hetzelfde: met een groep liefhebbers naar het evenement, waarvoor door ons de organisatie van de ritten en het hotel wordt verzorgd.

We vertrekken op donderdag 27 juni 2019; vrijdag 28-6 en zaterdag 29-6 gaan we respectievelijk naar het evenement en de stad bekijken; op zondag 30-6 rijden we weer terug.

Uiteraard geldt ook nu weer: niets moet. Dus wil je de twee dagen in Hamburg anders indelen, dan ben je daar natuurlijk vrij in!

Wat wel veranderd zijn de heen- en terugreis. Omdat de afstand ongeveer de helft is van die naar Praag (400 km.) hoeven we niet meer de hele dag over de snelweg te rijden. We zullen daarom een mooie route maken, met het eerste stuk snelweg en daarna lekker binnendoor naar de eindbestemming. We gaan er daarom ook vanuit dat we niet meer hoeven op te delen in verschillende groepen, maar lekker met z’n allen de tour maken.

Dus: vindt je het leuk om mee te gaan, schrijf je dan z.s.m. in om je van een plaats te verzekeren in verband met een beperkt aantal beschikbare kamers.

Klik daarvoor op deze link: http://eepurl.com/dGNGXP