Harley Days Hamburg 2019

06/27/2019 - 10:00 tot 06/30/2019 - 10:00

Vanwege de vele aanmeldingen (52 personen) die we hebben ontvangen moeten we melden dat we qua hotelboekingen helemaal vol zitten! Het hotel waar we verblijven heeft geen kamers meer beschikbaar.

Mocht je wel mee willen rijden en zelf zorgen voor een verblijfplaats dan is dat wel mogelijk. We rijden in drie groepen en uiteraard hebben deze ook een maximaal aantal deelnemers. Neem telefonisch contact op om te overleggen of er nog een plek vrij is via 026-4742657 (vraag naar Huubke)

 

 

Na een zeer geslaagde ride-out naar Praag in 2018 met veel leuke en enthousiaste motorrijders gaan we hier als Bridge Chapter en Big-Rivers Harley-Davidson een vervolg aan geven!

Voor 2019 hebben we gekozen voor de Hamburg Harley Days.

Het concept blijft hetzelfde: met een groep liefhebbers naar het evenement, waarvoor door ons de organisatie van de ritten en het hotel wordt verzorgd.

We vertrekken op donderdag 27 juni 2019; vrijdag 28-6 en zaterdag 29-6 gaan we respectievelijk naar het evenement en de stad bekijken; op zondag 30-6 rijden we weer terug.

Uiteraard geldt ook nu weer: niets moet. Dus wil je de twee dagen in Hamburg anders indelen, dan ben je daar natuurlijk vrij in!

Wat wel veranderd zijn de heen- en terugreis. Omdat de afstand ongeveer de helft is van die naar Praag (400 km.) hoeven we niet meer de hele dag over de snelweg te rijden. We zullen daarom een mooie route maken, met het eerste stuk snelweg en daarna lekker binnendoor naar de eindbestemming. We gaan er daarom ook vanuit dat we niet meer hoeven op te delen in verschillende groepen, maar lekker met z’n allen de tour maken.

Let op: Vanwege de vele aanmeldingen die we hebben ontvangen (51 personen) zijn alle kamers inmidels vergeven. Deelnemen aan de Ride Out kan nog wel maar zul je zelf je verblijfplaats moeten regelen. 

Klik daarvoor op deze link: http://eepurl.com/dGNGXP