Nu rijden op de nieuwste Harley-Davidson modellen?

09/30/2017 - 09:00 tot 10/07/2017 - 17:30

 

Om je te laten kennis maken met de allernieuwste Harley-Davidson modellen waaronder de compleet vernieuwde Softail model lijn bieden we je 3 opties. 

*inschrijving voor deelname verplicht.

 

Optie 1:

Kom naar onze Open House dagen op zaterdag 30 september of 1 oktober. Schrijf je in voor een Demo H-D Experience op de Harley-Davidson van jouw keuze op een dag en tijdstip dat jouw het beste past en laat je verassen. De rit duurt ongeveer een half uur, is kostenloos en vertrekt op meerdere momenten, geef daarom je voorkeur qua tijdstip aan en de voorkeur van je favoriete Harley-Davidson.

Schrijf je nu in voor optie 1 Demo H-D Experience 30 September & 1 Oktober

 

Optie 2:

Een hele dag Harley rijden? Schrijf je dan in voor de Premium H-D Ride Experience op 4 of 6 oktober 2017. Een compleet verzorgde dag waarbij je het ultieme Harley-Davidson gevoel ervaart. Een uitgebreide lunch is inbegrepen en we bezoeken op 4 oktober het American Motorcycle Museum in Raalte en op 6 oktober de Jekill & Hyde company. Dus ervaar de nieuwste modellen of rijd mee met je eigen motor.

*All-in prijs voor deze dag bedraagt €75,- (dit is inclusief motor huur, brandstof, lunch)

*Eigen motor of als bijrijder €20,- (lunch inbegrepen) 

Schrijf je nu in voor optie 2 Premium H-D Ride Out Experience 4 of 6 Oktober

 

Optie 3:

Schrijf je hier in voor de Demo H-D Ride Out Experience op 7 oktober. De rit duurt ongeveer een +/- 2 uur, is kostenloos en vertrekt op meerdere momenten, geef daarom je voorkeur qua tijdstip aan en de voorkeur van je favoriete Harley-Davidson.

Schrijf je nu in voor optie 3 Demo H-D Ride Out Experience 7 Oktober

 

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen via huubke@big-rivers.nl of via telefoonnummer 026-4742657