Rijderstraining

Rijderstraining
03/28/2020 - 09:00

Wegens maatregelen getroffen door onze overheid om het Corona virus in te perken, zijn wij helaas genoodzaakt de Rijderstraining 2020 te annuleren.

Daarnaast hebben we overleg gehad met de instructeurs en ook zij hebben aangegeven dat al hun cursussen/trainingen voor de aankomende periode zijn geannuleerd waaronder ook de Road Captain Training van Harley-Davidson Benelux.

 

 

In samenwerking met The Bridge Chapter organiseren we elk jaar een Rijderstraining aan het begin van het motorseizoen om de skills weer op te halen en te verbeteren. Hier is veel vraag naar en we zien dat deelnamers er jaarlijks voor terug komen.

De training wordt gegeven door twee professionele instructeurs die samen een groep van 25 deelnemers aankunnen. Een grotere groep zou ten koste gaan van de persoonlijke aandacht, daarom hanteren we dit maximale aantal.

De groep voor dit voorjaar zit inmiddels vol. Zodra het maximaal aantal deelnemers wordt bereikt veranderd de inschrijflijst naar een voorinschrijving.

Indien je hier gebruik van maakt, wat we adviseren, wordt je op de hoogte gebracht van de volgende training en heb je de mogelijkheid om jouw voorinschrijving te verzilveren voordat er in het publiekelijk over gecommuniceerd wordt. Hier maken veel rijders gebruik van waardoor de groep vrij snel vol zit als er een nieuwe data gepland is.

Het zou kunnen gebeuren dat als we genoeg voorinschrijvingen hebben ontvangen er een tweede training georganiseerd kan worden.

Via de onderstaande link kun je aangeven op de hoogte te worden gebracht van de volgende training.

we hopen je hierbij voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je nog vragen hebben dan horen we dat uiteraard graag.

INSCHRIJVEN:    http://eepurl.com/gQhRFH