Touring Ride Event

Touring Event
05/23/2019 - 09:00 tot 05/25/2019 - 17:00
De nieuwste Harley-Davidson modellen uitproberen? Gun jezelf een unieke rijervaring tijdens ons exclusieve Touring Ride Event van 23 t/m 25 mei, hét ideale moment om de nieuwe Harley-Davidson modellen een rustig te proberen tijdens een gezellige dag. Schrijf je in voor een compleet verzorgde dag met de nieuwste Harley-Davidson modellen inclusief de nieuwe FXDR! Je krijgt kans om de motor uitgebreid te testen. Vindt je het leuk om met je eigen motor deel te nemen en mee te rijden, dan ben je ook van harte welkom. Gebruik de onderstaande link en schrijf je in!
 
Klik hier voor deelname:   INSCHRIJVEN
 
De aanvang staat gepland om 9:30u waarna we onder het genot van een kop koffie nog een korte uitleg zullen geven en de toebedeling van de motoren zullen bekendmaken.
We gaan deze dag een mooie (nieuwe) route rijden met tussentijds een bezoek aan een geweldig lunchadres.
 
De kosten zijn € 75,- p.p. (motorhuur, lunch en brandstof) en € 25,- indien je met je eigen motorfiets meerijdt of bijrijder bent.
 
Voor deelname aan ons Demo Ride Event moet een vrijwaringsovereenkomst worden getekend waarin vermeld staat dat deelname geheel op eigen verantwoording geschiedt.
Deze overeenkomst zal bij ontvangst in onze kledingshop op de eerste verdieping worden overhandigd en moet ondertekend worden geretourneerd.
 
Adres:
Big-Rivers Harley-Davidson
Muskushouwsestraat 32
6666 MC Heteren
 
Dagindeling:
09.30u     Ontvangst bij Big-Rivers Harley-Davidson, toebedeling Harley-Davidson motoren
13:00u     Lunch
16:00u     Verwachte terugkomst bij Big-Rivers Harley-Davidson