Ontdek LiveWire

Ontdek LiveWire
06/04/2019

LIVEWIRE™, EEN ELEKTRISCHE MOTOR VAN DE NIEUWE GENERATIE … EN VAN HARLEY

De gloednieuwe Harley-Davidson® LiveWire™ lanceert de motorwereld de toekomst in. De elektrische motor genereert instant vermogen. Je beleeft kicks die je nog nooit voelde. Het hardste geluid? Je hartslag die omhoog schiet. Geen koppeling. Geen versnellingen. Gewoon gas geven en je schrap zetten. Het enige dat je hoeft te doen is rijden.

De LiveWire wordt eind dit jaar geintroduceerd in de US. en zal naar verwachting in het voorjaar 2020 bij ons leverbaar zijn.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden omtrent al het nieuws op het gebied van de Eletrische voertuigen van Harley-Davidson? Schrijf je dan in voor onze exclusieve "Inside H-D EV's" nieuwsbrief. Gebruik de volgende link en schrijf je in!   http://eepurl.com/gkEs2v

 

225 KM STAD BEREIK*

De LiveWire™ heeft een hoog-voltage accu (of RESS; Rechargeable Energy Storage System) gemaakt van lithium-ion cellen omgeven door een geribbelde, gegoten-aluminium behuizing. De hoog-voltage accu levert 225 km bereik in de stad of 142 km gecombineerd stop-and-go en snelweg bereik.* 

 

TWEE MAKKELIJKE MANIEREN OM OP TE LADEN

Gebruik de onboard Level 1 oplader om ‘s nachts vanaf elk standaard stopcontact volledig op te laden. Ga voor sneller opladen naar een openbaar Level 3 DC Fast Charge station voor 80% lading in 40 minuten of 100% lading in een uur.

 

ADVANCED RIDING TECHNOLOGY SYSTEM

De LiveWire™ is uitgerust met een Electronic Chassis Control (ECC)-systeem. De verschillende functies van ECC werken samen om de rijder meer vertrouwen en controle te bieden in lastige omstandigheden. Het Electronic Chassis Control (ECC)-systeem stuurt het bochten-verbeterde ABS, Traction Control systeem (TCS) en Drag-Torque Slip Control (DTSC) aan, en in sommige situaties biedt het een stabiliteitscontrolefunctie door het beschikbare koppel aan het achterwiel te reguleren. Het combineert elektronisch gestuurde functies en hydraulica waar nodig, gebruik makend van de laatste zes-as inertial measurement unit (IMU) en ABS sensortechnologie.