Motorcycles

Custom Bikes

Personalisatie van jouw Harley-Davidson is waar het allemaal om draait. Het realiseren van jouw "one of a kind" custom bike om je te onderscheiden van de rest. Bij Big-Rivers Harley-Davidson zijn de mogelijkheden eindeloos. Door de ervaring, kennis, het technische niveau, ruim uitgeruste werkplaats, goede samenwerkingsverbanden en oog voor creativiteit en kwaliteit zijn we de ideale partner voor jouw ultieme Harley-Davidson. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van gepersonalizeerde bike's.....    
 
2013 Harley-Davidson Fatboy
In het voorjaar van 2014 hebben we in opdracht van Peter Bosz (toen hoofdtrainer van Vitesse nu van Ajax) een Harley-Davidson Fatboy volledig gecustomized. Peter heeft het idee van zijn droommotor bij ons neergelegd en dat is wat we hebben neergezet. Leuk detail is de naam van Peter's vrouw onder het Harley-Davidson logo op de tank.
We hebben deze Fatboy in één maand tijd omgetoverd tot een zeer gave special. Peter heeft er inmiddels al een paar duizend kilomter opzitten en is een gelukkig man...
 
 
 
 
 
 
 
 
2014 Harley-Davidson Breakout
Customizen is personaliseren. Dat is waar hard aan gewerkt is bij deze 2014 Harley-Davidson Breakout. Door de vele zwarte aspecten wordt het een echte "Dark-Custom".
 
 
 
 
 
 
 
 
2015 Harley-Davidson Road Glide Bagger
Overgewaait uit Amerika, de Bagger style. Na een lange tijd van onderzoek hebben we dit project op papier gekregen. Door het wijzigen van de balhoofd hoek, het gigantische voorwiel, de doorlopende brandstoftank - spatborden en koffers, de luchtvering en-ga-zo-maar-door zijn we momenteel deze Bagger aan het realiseren. Extreem mag je het zeker noemen. Een pronkstuk voor zowel de eigenaar als Big-Rivers Harley-Davidson.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2014 Night Rod Special
Na een nieuwe Night Rod Special bij ons aangeschaft te hebben ging de wereld van bike-customizing voor deze nieuwe eigenaar volledig open. Helemaal enthousiast zijn we aan de slag gegaan om alle opties en mogelijkheden te bekijken. De nieuwe eigenaar had zijn huiswerk ook erg goed gedaan en had het totaalbeeld snel voor ogen. Het resultaat is dan ook zeer geslaagd. Bekijk hieronder de foto's van deze agressieve en vette custom build Night Rod Special! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Harley-Davidson Street XG750 (Fat Tyre Kit)
De nieuwe Street 750 is gebouwd voor in de stad. Het nieuwe Revolution X™-motorblok is ontwikkeld
als antwoord op stop-and-go-stadsverkeer en werd geplaatst in een gloednieuw, smal en slank chassis.
Om deze Dark Custom een nog stoerdere uitstraling te geven hebben we een Fat Tyre Kit samengesteld.
Let ook op het super strakke, op maat gemaakte, voorspatbord!
 
 
 
 
2015 Street Glide Special
Het begint altijd met een idee, vervolgens de uitwerking en daarna het resultaat. In opdracht van een van onze chapterleden hebben we deze 2015 Street Glide Special mogen customizen, en het resultaat is geweldig. Bekijk hier de foto's van deze blikvanger...  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

2015 Breakout
Vanaf het moment dat de Breakout zijn intrede deed in de modellijn van Harley-Davidson is het een populair model. De Breakout biedt een perfecte basis om met relatief weinig middelen een echte  custom look te creëren. De wielen, schijven en achterpoelie zijn afkomstig van de CVO serie en door het verlagen van de achterkant in combinatie met de sidemount kentekenplaat komt de brede achterband tot zijn recht. Bekijk de foto's om te zien wat we nog meer veranderd hebben!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2014 Softail Deluxe
Onlangs mochten we deze sjiek gekleurde Softail Deluxe customizen. Mooie grotere dik gespaakde velgen, chrome voorvork,
chrome achterbrug, CVO solo zadel, V&H uitlaten, PM luchtfilter en natuurlijk een SE Super Tuner maken de bik e nog mooier dan dat 'ie al was.
 
 
 
 
 
2016 Sportster Iron "Battle of the Kings competitie"
Zondag 06-03-2016 was het dan eindelijk zo ver! Na maanden van voorbereiden is onze Battle of the Kings Iron gepresenteerd.
We hebben de Harley-Davidson Iron tot in detail bekeken en gewijzigd zonder direct naar alle catalogussen te grijpen. Onder customizen verstaan wij niet alleen het vervangen van delen maar ook het veranderen/wijzigen van bestaande delen. Het zelf realiseren van unieke onderdelen mag natuurlijk bij een echte custom bike niet ontbreken. Ons doel van dit project; kijk met een creatief oog naar de huidige onderdelen van de Iron, creëer een unieke look met verassende aspecten en technieken en zorg voor een uitgebalanceerde custom bike.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2017 Sportster Iron "Battle of the Kings competitie"
We hebben onze ideeën en krachten met het hele After Sales team gebundeld om deze motor te bouwen. De juiste verhoudingen en het behoud van een mooie lijn zijn twee belangrijke basiselementen bij een Custom Bike. In onze keuze hebben we een Dark Custom Bike gerealiseerd met een sportief en tegelijk imposant karakter. We kozen voor deze velgen door twee voorwielen aan te passen die een Racing style opleveren die nog onderstreept wordt door de vergulde voorvorkpoten. De balhoofdplaten zijn vervangen om de bredere wielen passend te krijgen tussen de voorvorken.
Een Streetfighter stuur, een bredere en lagere custom tank, minimalistische spatborden en tenslotte een cafe-racer zadel maken het plaatje compleet.
 De bike heeft een speciaal ontwikkeld Jekill and Hyde uitlaatsysteem dat een typisch V-Twin geluid produceert en met een afstandsbediening bediend kan worden. Tenslotte hebben we voor- en achteraan ledverlichting gemonteerd, een geïntegreerde tankdop, speciale handgrepen, andere schokbrekers, een speciale lak, evenals zwarte tinten voor de motorblokdeksels. Het spuitwerk vraagt ook om enige uitleg. De tank is eerst geheel glans zwart gespoten en daarna is de matte zwarte lak aangebracht. Het effect hierdoor is dat het Harley-Davidson logo in het matte spuitwerk ligt. Misschien een detail, maar wel erg gaaf.
 
 
 
 
 
 
 
 
2015 CVO Street Glide CVO
Soms is een CVO niet het einde en gaan we nog een stapje verder want zelfs deze CVO Street Glide is naar een hoger niveau gebracht. Extra Boom! audio, top-koffer in CVO kleurstelling, V&H voorbochten met Jekill and Hyde uitlaatdempers, achteruitversnelling, streched zijpanelen, mooi rond lopend voorspatbord, Öhlins vering (voor- en achterzijde), Screamin' Eagle motorblok aanpassingen en keramische remschijven maken deze bike nog dikker als dat 'ie al was! Check de foto's en oordeel zelf....
 
 
  
 
 
 
 
 
2010 Street Glide
Yes, its a Bagger! Een mooi project, deze 2010 FLHX. Waar we eerder de voorzijde hadden aangepakt was het een jaar later tijd om de achterzijde te customizen voor een complete Bagger look.
 
 
 
 
2017 Street Glide Special
Deze, zoiezo al, fraaie FLHXS in de kleurstelling "Charcoal Denim" hebben we naar een ander luchtfilter, uitlaatdempers en SE Super Tuner motorafstelling ook uitrust met een 13" Apehanger en een zeer mooi 21" voorwiel dat dezelfde styl heeft als het originele 19" wiel. We behouden hierdoor een redelijk originle uitstraling maar dan toch met een custom saus er overheen. Bijkomend voordeel is dat het achterwiel niet vervangen hoeft te worden... Het mooi rond meelopende voorspatbord geeft het wiel extra kans om zich te laten zien.
 
 
 
2015 XG750 Street
Het spuitwerk op een Harley-Davidson is altijd een zeer bepalend aspect voor de looks van de motor. Kijk hieronder wat we gedaan hebben bij deze Street 750. In een klap een totaal andere bike!